Etiketler

9 Aralık 2012 Pazar

Cook Shop



Cook Shop’a girdiğimde içimi ısıtan şey kırmızı beyaz kareleri masa örtüleri. Bana ev sıcaklığını hatırlatıyor ve nedense yiyeceğim herşeyin anne elinden çıkmış gibi lezzetli olabileceğini düşündürüyor.
Menüyü inceleyip sipariş vermeye başladığınızda da bu duygudan çok uzaklaşmıyorsunuz aslında. Çorbalardan soğan çorbası, ara sıcaklardan pazı dolması aynı evde yapılmış gibi. Makarnalar, salatalar birçok kafede olduğu gibi farklı bir lezzete rastladım diyemem.
Hamburgerleri ise gerçek ev hamburgeri tadında, özelikle keçi peynirli olanı denenebilir. Et sipariş vericekseniz lütfen nasıl pişmesini istediğinizi söyleyin, garsonlar genelde sormayı unutuyorlar ve çoğunlukla çok pişmiş geliyor.
Cook shop’daki favorim Magnolia tatlısı. Çileklisinden asla vazgeçmem, illa çikolatalı diyenlerde çıkabiliyor. Kararı size bırakıyorum. Yanında söyle okkalı bir Türk kahvesi içelim derseniz oda mevcut, hatta çikolatalısı bile var. Konu Türk kahvesi ise seçenek çok.
Buarada Nisantası Valikonağında açılan yeni yerinde oldukça keyifli müzükler çalıyor. Bodrum Cook Shop’u aratmadı bana. Kahvaltı tabağı ve ev limonatasıda pazar sabahları için uygun olabilir.
 Bağdat caddesine de biran once açılmasını bekliyoruz.

5 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...