Etiketler

26 Mart 2013 Salı

Delicatessen



Sözlük anlamıyla iyi  ve lezziz yemek . İlk şubesi 2007 yılında İstinye Park Mudo’nun içerisinde açıldı. 2010 yılından beri de Nişantaşının son 3 yıldır yeni trendi haline gelen Mim Kemal Öke caddesinde yer alıyor.

İçeriye girdiğinizde solunuzda duran şarküteri barı, ekmekler satışa sunulan zeytinyağ şişeleri ile  modern bir organik pazar. Birçok anlamda café kavramına farklılık getiren bir yer. Dış bölümde yaklaşık 8-9 masası var, illa da dışarda oturmak istiyorsanız prime time’lardan biraz önce café’de yerinizi almış olmanız gerekiyor.
Şöyle ağzınıza layık bir şarap peynir keyfi yapmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. 2000 şiselik zengin şarap kavına sahip bu mekanda sarküteri dolabından seçeceğiniz peynir ve etleriniz şarabınıza eşlik etmek için hazır bekliyor.




   İç kısım iki kattan oluşuyor, kalabalık arkadaş grubu ile gidiyorsanız aşağı kata oturarak bol bol yayılabilirsiniz. Yukarı kat biraz daha popüler ve göz önünde olmak isteyenler için. Mekanda herşey oldukça sade , dekorasyonu ise huzurlu ve dinlendirici.
 Mekan aynı zamanda özel ya da butik davetleriniz için catering hizmeti de veriyor. Menüyü mekanın sahibine danışarak hazırlamak mümkün. Siyah tahtalarına günün, haftanın menüsü ve şarap önerileri yazmayı ihmal etmiyorlar. Mevsimine göre yeni tatlara rastlayabilirsiniz. Günümüzde herşeyden çabuk sıkılan bizler için birebir bir mekan diye düşünüyorum. Menüye sıkışıp kalmadan her uğradığınızda sizi farklı lezzet sürprizlarinin bekliyor olması heyecan verici. Tatlılarını ve özel kokteyl’lerini mutlaka deneyin derim. Pazar brunch’ları için de ideal.
 
Sağlıklı ve huzurlu bir yaşam için  iyi, kaliteli yemek ve tadıma layık şaraplar. En kısa bu şekilde açıklayabilirim düşüncelerimi Delicatessen ile ilgili.

Adres: Şişli, Mim Kemal Öke Cd No:19, İstanbul - Avrupa
Tel: 0212-225 0604

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...