Etiketler

8 Şubat 2013 Cuma

Cundalı Balık



Duyduk duymadık demeyin Anadolu yakasında Misina Balık’a rakip çıktı. Hafta sonu Kalamış’ta bulunan Cundalı Balık’a tavsiye üzerine gittik, iyki de gitmişiz. Mekan oldukça geniş, masalar öyle çok da birbiri içinde değildi. Benim için herşeyden önemlisi Ayvalık Cunda’da bulunan ve oraya özel olan tüm meze ve otların bulunmasıydı, inanın neredeyse hepsi vardı. Sahibi Hüseyin Bey balık, ot, peynir, zeytin ve zeytinyağını Ayvalık’tan getirtiyormuş, Yemek esnasında müşteri memnuniyetini ölçmek için masaları tek tek ziyaret etmesi ayrı bir nezaket. Web sitesini incelediğimde ise annesininn Giritli olması nedeniyle Girit mutfağını çok iyi bildiğini yazıyor. 
Tüm bu detaylardan sonra neler yediğimizden bahsedecek olursam Girit ezmesi, süzme yoğurtlu kuru domates, otlu levrek sarma (kişi başına 1 adet sipariş edebilirsiniz, yarı yarıya yemek kesmiyor), zeytinyağında ahtapot, ızgara kalamar, özel sosunda jumbo karides, ızgara ahtapot & kalamar, fava, lor peyirli patlıcan ve güveçte sıcak yoğurlu ot.  Favorimiz ızgara ahtapot oldu balık yemek yerine bir porsiyon daha istedik aynı şeyden. Bu gidişimizde balıkların tadına bakamadık ama en kısa zamanda yeniden gidip size bahsedeceğim. 
Meze dolabı hemen girişte, zevkinize göre bakarak sipariş etme olanağınız var. Bizim gibi kendinizi meze ve ara sıcaklara kaptırırsanız balık’a yer kalmayacağına emin olabilirsiniz.
Tatlı ve meyve servisini neredeyse abarttılar diyebilirim. 4 kişi olmamıza rağmen, sıcak helva, sakızlı tarçınlı muhallebi, sıcak irmik ve bol meyve ikram ettiler. 8'de oturduğumuz masadan kalktığımızda saat 1’e geliyordu artık siz hesap edin ne kadar hakkını vererek ve tadını çıkararak yediğimizi. Fiyatlar şimdilik makul umarım lezzet ve hesap geneline hiç dokunmazlar, en azından bir süreJ
Mekanla ilgili tek eleştirim sadece 1 adet tuvalet olması, herkes yiyip içince hafif bir kuyruk olmuyor değil, en kısa zamanda bu probleme bir çözüm rica ediyoruz.
Münir Nurettin Selçuk Caddesi No:62 Kalamış Kadıköy
0216-550 9797

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...