Etiketler

6 Nisan 2014 Pazar

Balboa Burger


Bağdat Caddesi Caddebostan yeni bir havaya büründü son günlerde. Artık CKM’de sinamaya gitmek daha da keyifli hale geldi. Caddebostan Mado’nun bir önceki sokağından girdiğinizde irili ufaklı birçok mekan sizi karşılıyor. Bunlardan bir kaçı Balboa Burger, Bapoon Bistro, Dondurmaccı, Abbas, Metre Pizza, Birbuçuk, Hardal Cafe, Bafetto Pizza. Daha önceki yazılarımda Metre Pizza'dan bahsetmiştim, bugünde Balboa Burger'e değineceğim.

Biz geçen Pazar günü klasik söyle kalorili kendi değimimizle pis birşeyler yiyelim derken karşılaştık Balboa Burger ile. Mekan ufacık, içersi büfe usulü, dışarda ise variller üzerinde masalar kurmuşlar, Tam bir hızlı atıştırmalık mekanı.

Menüsü burger çeşitleri, hot dogs, patates kızartması, milkshake ve soğuk içeceklerden oluşuyor. Atıştırmalıklar arasında da nachos, onion rings, nuggests, mozerella sticks, hot chilli peppers ve balboa mix yer alıyor. Bu gidişimizde Balboa Cheeseburger ve New Jersey sokak burgeri denedik. Cheeseburger’in sosunda Jumbo hamburgerin o klasik sosundan var, hem de tam eski lezzetinin aynısı. Jumbo Burger’de Caddebostan sahilde vazgeçemediğim klasik mekanlardan ama ne yazıkki o özel sosunu son yıllarda biraz farklılaştırdı. Balboa burger’de o sosun eski lezzetini tadınca bayıldım. Sinema öncesi hızlı atıştırmalık için oldukça sempatik bir mekan. Yolunuz düşerse uğrayın derim. Fiyatlar da son derece makul.

Bağdat Caddesi No:300/5 Caddebostan
0216-358-4040
(paket servis mevcut)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...