Etiketler

24 Nisan 2013 Çarşamba

Babbo Pizza & Bar


Bağdat Caddesinde sevimli ve sıcacık bir italyan...

Dün akşam tam da nereye gidelim diye düşünürken geçenlerde Göztepe'den Fenerbahçe'ye giderken gözümüze çarpan Babbo adlı mekanı denemeye karar verdik. Oldukça sevimli, ufak ama içinde aradığınız herşeyi barındıran bir mekan. Kendinizi evinizin salonunda gibi hissediyorsunuz, renkler ve ahşabın sıcaklığı mekana yansımış. İçerdeki masaları dışardakilere oranla daha geniş o nedenle 4 kişinin üzerinde grup olarak gitmeye karar verirseniz içerde rezervasyon yapmanızı tavsiye ederim. Hatta doğümgünü ya da ufak kutlamalar için de ideal. Pizzası bizden tam not aldı, incecik hamuru ile tam bir italyan pizzası, pizza malzemelerin hepsinin tadını ayrı ayrı alabiliyorsunuz. Daha önce blogumda Olivias ve Vapiano'yu önermiştim, oraları gidip deneyip pizzalarını seven mutlaka Babbo'da da özellikle pizzanın tadına bakmalı. Başlangıç olarak ikram ettikleri ekmekler ve zeytinyağda açlığınızı bastırmak için ideal.

Mekana bir öneri belki sarap menülerini biraz geliştirebilirler. Şuan için sadece Leona & Terra marka sarap satışı var. El yapımı makarna ve salatalarını da en kısa zamanda deneyeceğim. 

Hiç yemek almadan sadece atıştırmalıklarla barda takılmanız da mümkün. Barın tam arkasında bulunan kocaman tahtada kokteyl önerileri sunuyorlar. Müzik de oldukça tarz, en kısa zamanda bu sevimli mekanı ziyaret etmenizi öneririm.
Buarada fiyatlar da çok uygun. 

Adres: Göztepe Mah, Bağdat Caddesi 204, 34726 İstanbul
0216-411-0408






4 yorum:

  1. Şive'cim senin bloğundan sonra anladım ki ben İstanbul'da yaşamıyorum,, yaşıyormuşum gibi yapıyorum :))) Ne çok bilmedğim mekan varmış meğer..

    YanıtlaSil
  2. Karsılıklı faydalaniyoruz birbirimizden:)
    Ben de modayı az cok takip ettigimi sanırdım senin yazıları okudukca ne cok sey varmıs diyorum bilmedigim. Iyki yazıyoruz ozmn, yasasın bloggerlik:))
    Anadolu yakasına gecersen birliktede gidelim herhangi birine:)

    YanıtlaSil
  3. fotoğraflardan çok sevimli olduğu belli oluyor, hemen fark yaratmış fotoğraflar! :) bir öğlen birlikte mi gitsek? :)

    YanıtlaSil
  4. ne guzel olur, havalar acsin gidelim walla:) hatta bir is cıkısı da olabilir, sen Alya'yı ayarlayabilirsen.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...