Etiketler

18 Haziran 2014 Çarşamba

Litera



İstanbul’un güzelliklerine tepeden hakim olmak isterseniz Litera doğru adres olabilir. Haliç’ten adalara kadar oldukça geniş bir görüş açısına sahip. Sunduğu manzaraya ve hizmete karşılık fiyatlar ideal.

Yemek menüsü sıradan bir kafe menüsü tadında, o nedenle ısrarla tadın diyebileceğim bir lezzet yok aslında. Akşam 23:00 gibi müzüğin sesi hızlanıyor ve masalar kalkıp mekan club’e dönüşüyor. Bu hafta sonu yurtdışında yaşayan bir arkadaşımızın doğumgünü partisi için gittik mekana. Girince hemen solda kalan teras alanını onun organizasyonuna özel ayırmışlardı. Kanepeler ve ara atıştırmalıklar fena sayılmazdı.  Yazın doğumgünü olanlar için ideal bir seçim bence. Yaklaşık 40 kişiye kadar o alanı kapatmak mümkün, aklınızda bulunsun. İlla doğumgünü değil manzara eşliğinde sevgilinizle ya da eşinizle başbaşa romantik takılmak isterseniz de Litera uygun bir adres olabilir. Gecenin ilerleyen saatlerinde içeri tarafa geçerek (tepesi yine açık) müziğin sesine daha da hakim bir şekilde çoşmak mümkün. DJ ortamı şenlendirmek adına birkaç tane daha Türkçe şarkı çalabilir, gece boyu toplam 2 şarkı çalarak tadını damağımızda bıraktı.

Litera’ya bu kış yine başka bir arkadaşımızın doğumgünü için gitmiştik ama yazın tadı gerçekten başkaymış. Fazla söze gerek yok, bir kadeh şarap ve peynir tabağı eşliğinde eşsiz İstanbul’un tadını çıkarmak için güzel bir seçim.
Araba ile geliyorsanız Galatasaray otoparkına arabanızı park edebilirsiniz.
Doğumgününden bir kare

Adres: Yeni Çarşı Cad. No:32 Beyoğlu İstanbul
Tel: 0212-292- 8947
http://www.literarestaurant.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...