Etiketler

9 Ekim 2014 Perşembe

Et-Inn Kebap & Steak House

Kocamaaaaan bir mekan, şimdiye kadar gittiğim kebapçıların en büyüğü idi sanırım.  İki katlı, aynı zamanda dışardaki bahçesi de oldukça geniş ve ferah. Özellikle çocuklu aileler için çok uygun. Aşağıdaki oyun alanına çocuğunuzu teslim ederek oradaki ablalaların onlarla vakit geçirmesini sağlayıp hem kendinizi hem de çocuğunuzu memnun etmeniz mümkün.  Oturduğunuz yerde bulunan TV ekranlarından ise çaktırmadan gözlem yapabiliyorsunuz. 
Servis yapan garsonlar oldukça sempatik ve hızlı. Önerdikleri et ve tatlılarda hiç yanılmadılar. Et ve tatlılar dışında yediğim herşeye bayıldım diyemem ama genel olarak memnun kaldık.

Neler yedik derseniz başlangıçlardan çiğ köfte, yoğurlu patlıcan, muhammara, acılı ezme, çerkez tavuğu. Ara sıcak olarak fındık lahmacun, içli köfte ve humus. Ana yemek ise terbyeli şiş, döner ve lokum.



Çiğ köfte ve yoğurtlu patlıcan hariç başlangıçlar beni çok tatmin etti diyemem, ara sıcaklarda fındık lahmacun oldukça iyiydi. İçli köfte ağarlıklı koyun etinden olduğu için ilk anda elendi  benim için, humus ise biraz katı idi. Tombik pideler ve tulum peynirini atlamayalım, yanında turşu ile açlığınızı bastıracak cinstendi. Ana yemekler için diyecek söz yok, yediğimiz herşeyin hakkını vermişlerdi. Döner, terbiyeli şiş ve özelliklede 4 dilim halinde gelen ve altı keyifli mantarla döşeli  dana etinden hazırlanmış lokumun lezzetine diyecek yoktu.

Tatlı kısmı başımızı döndüren bir kapanış yapmamıza sebep oldu, künefe, tavuk göğüsü ve kaymaklı ekmek kadayıfı  inanın bana tam ağzınıza layık. Özellikle tavuk göğüsü o kadar lezzetliydi ki kalanını kıyamayıp paket yaptırdık.


Anadolu yakasında oturanlar için alternatif olarak denenebilir. 4 yetişkin &1 çocuk alkollü içki hariç 330 TL hesap ödedik. Meyve servisi müessesenin ikramı idi.

Her Pazar 10:00 – 14:00 arası brunch servisleri de var. Kahvaltıya gitmeyi sevenler için extra bir bilgi:)

Et - inn Kebap & Steak Uçar Sk. No:9, Sahrayıcedid, Kadıköy
0216-301-2929


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...